måndag 14 december 2009

2 !!

TVÅÅÅ (!!!) dagar tills jag kommer hem! Galet.. helt galet.
Jag åker härifrån i morgon! sista natten här!
Håller på att packa för fullt. Inte kul. Alltså, jag har verkligen packat bra. alla kläder är fint vikta (mamma skulle vart sååå stolt om hon tittade i min väska ju nu, säger bara det) och får plats i väskan gott och väl !, men det är inte plats som är problemet. Det är kilona.
Alla kläder ligger i väskan och jag har bara fem kilo ”kvar”.. väskor, skor, böcker (som jag förmodligen måste lämna här (läs slänga, buhu! Själen gråter lite)) smink och yogamattan ligger utanför väskan och väger tillsammans med säkerhet över fem kilo.
Det blir till att gå runt och bära på ett jäkligt tungt handbagage.
Och jag är så rädd att jag kommer gå vilse i Hongkong. - Man kan alltid fråga om vägen om man inte hittar, säger folk som inte har hört asiater prata engelska förut…
Tänk om jag kraschar!?? *Love you all*
Nu ska jag äta sista australiensiska måltiden.. nej, näst sista blir det.. phu..


Go natt!





7 kommentarer:

Aquarius sa...

Så fint Sara =) Och du kommer att klara dig bra ^^ puss på dig!!

sara-matilda sa...

tack! hoppas på det! annars får ni komma och hämta mig ;)

Johanna sa...

Hej!
har foljt din blogg ett tag, ar sjalv au pair i australien, varit har i snart 2 manader.. Du har val haft ganska mkt hemlangtan, jag har det hela tiden :( funderar pa att aka hem tdigare... Men kanner du att det var bra att du holl ut hela tiden? var du nara att aka hem nan gang?
Ha det bra!! :)

Aquarius sa...

Lätt att vi kommer!

Impernjo sa...

Hej Sara!
Jag vet inte om du har kollat svenska tidningar... om du inte har det håll i dig.

Lagom till din hemkomst skall det komma snö!

Och om man tror alla tidnings och väder gubbar kommer det att bli en vit jul ^^

Kan de bli mer party...!

sara-matilda sa...

YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emilie sa...

HongKong är verkligen no worries, där om någonstans finns maaaaaaaassa kineser som minsann kan visa vägen och bara FIXA allt =)
TÄNK PÅ:
i hongkong kommer du till ankomst-våningen av flygplatsen, då måste du gå igenom en såndär kolla-handbaget kontroll igen och ta dig en våning upp för att komma till avgångs-våningen, där hittar du sen en AAAAS-stor skärm där det står varifrån ditt plan går.

Ja, sno med dig strumporna (om du får det, det fick nämligen jag) från cathay (alltså perth-hongkong flyget) skit mysiga att ha =) så dom är en keeper =)

har du tid över i hongkong, gå till starbucks å drick chailatte! =) och ja, utforska flygplatsen, den är enorm och sjukt spännande =)

i helsingfors finns gratis internet på flygplatsen, annars är det rätt dött där, men å andra sidan kan du köpa svenskt godis och svenska tidningar i kioskerna där om du får tid över.

Ja, du kan säkert allt detta redan, men men, kändes kul att skriva lite till dig. sista kommentaren i aussie liksom.

Och ja, fixa boardningpass för hela resan i perth, så slipper du MASSA jobb. Och se till att ditt baggage går hela vägen direkt, så att det verkligen kommer till götet =)

Ja, nu har jag morsat mig färdigt tror jag. Ja, njut nu av att flyga Finnair, ÄLSKA finlands-svenska. =)

Jag ringer när du har landat!!!! Hör av dig om vilken tid du!

Så stor puss och massa kramar! Resan kommer gå galant! FRID